fbpx

ConnectCar autodelen

Geef je IKEA meubels een tweede leven

IKEA bring back actie: breng je oude IKEA meubels terug naar de winkel in ruil voor een IKEA tegoedbon. En van 24 november t/m 3 december 2020 verdubbelen we de normale terugkoopwaarde die je krijgt.
Kun of wil je het artikel niet mee nemen in bus, tram of op de fiets?

Huur dan makkelijk en snel een ConnectCar bij jou in de buurt en neem je oude meubels mee! Meld je gauw aan en profiteer nu van nul euro inschrijfgeld! Drie Dubbel voordeel dus.

Deze IKEA actie wordt gehouden in en rond Amsterdam. Gelukkig hebben wij voldoende ConnectCars klaarstaan om je te helpen je spullen snel en Corona proof naar Ikea te brengen.

 


Meld je hier aan

Tijdelijke aanbieding:

Gebruik de promotiecode BRINGBACK en betaal tijdelijk geen inschrijfkosten voor ConnectCar én KAV2GO!

Wil je weten wat een ritje naar IKEA bij benadering kost? Vul dan je postcode en huisnummer hieronder in en druk op de “bereken” knop voor een prijsindicatie.

Zipcode
House Number
Start date
End date
Vehicle

IKEA Amsterdam

Round trip distance: ,
Round trip duration:

Reservation price:
*including VAT

Reservation duration:

Disclaimer: dit zijn geschatte kosten op basis van de snelste route naar IKEA Amsterdam en retour. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze berekening.

Passen je spullen niet in een Smart? Niet getreurd! Bij IKEA staan ook busjes onder de naam KAV2GO die je kunt huren met de KAV2GO-app.

Meld je ook hier eenmalig aan en rijd een busje zonder tussenkomst van de balie.


Meld je hier aan