fbpx

ConnectCar autodelen

Online klant worden

Auto huren in Amsterdam? Meld je hier aan!

Gebruik het registratieformulier in ons klantenportaal, of onze app op uw smartphone om u online aan te melden bij ConnectCar. U hebt hier voor nodig: paspoort, rijbewijs, een bankpasje en een emailadres. Na controle van uw gegevens door onze afdeling acceptatie wordt uw aanvraag verwerkt. U kunt vervolgens bij ieder ConnectCar punt een auto gebruiken. Om lid te worden betaalt u eenmalig € 25,00 inclusief btw registratiekosten en een borg van minimaal € 100,00. Voor deze bedragen ontvangt u een betaalverzoek per email. Deze kunt u voldoen via iDeal. Een creditcard is niet nodig!

Auto huren in Amsterdam, zo makkelijk is het!

Wanneer u uw gegevens ontvangen heeft, kunt u de auto’s gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de auto die u wilt op het tijdstip dat u wilt via het internet of uw mobiel. U krijgt van ons een bevestiging per email. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en de pincode voor deze reservering vermeld.

U gaat naar de auto en opent hem met behulp van onze app op uw smartphone. De auto gaat dan binnen een minuut open. In de auto haalt u de sleutel uit een terminal of een vaste sleutelhouder die in het dashboardkastje geplaatst is. U ontvangt na aanmelding een uitgebreide uitleg per mail hoe alles precies in zijn werk gaat.

U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de auto met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert u de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal of vaste sleutelhouder. Daarna stapt u uit, doet de deur dicht en sluit de reservering af met de button “Reservering afronden” in de app op uw smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.

SUBMENU
ALLEEN MAAR VOORDELEN!
  • Geen maandelijks abonnement
  • Geen eigen risico
  • Altijd de laagste prijs
  • Niet rijden, niet betalen
  • Contract direct opzegbaar
  • Airco in alle auto’s
  • Automaat beschikbaar